uitvaart arnhem

Grand Café Aan de Beek

Puur genieten in Arnhem!

Grand Café Aan de Beek

Met het grand café bieden wij een unieke locatie aan zowel Arnhemmers als bezoekers van buiten de stad: een fantastische plek om te genieten van de omgeving en het heerlijke eten. Met de ligging aan de voet van Park Sonbeek, uitzicht op de Sint-Jansbeek en het ondergelegen Nederlands Watermuseum is de naam Grand Café Aan de Beek natuurlijk niet meer dan logisch.

De natuurlijke omgeving en de beek worden door vertaald in de inrichting. In het grand café zal gebruik worden gemaakt van een sharing concept met het motto: ‘genieten doe je samen’. Op deze wijze wordt een bezoek aan ons Grand Café een intieme belevenis, in combinatie met het landelijke karakter van de omgeving.

Naast lunchen, dineren en borrelen is de locatie ook geschikt voor bijeenkomsten. Met de nieuwe locatie hebben wij een congreszaal voor 120 personen ter beschikking. Een ruimte welke wij nog niet eerder konden aanbieden aan de zakelijke markt. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle mogelijkheden met u te bespreken om zo samen een top evenement te organiseren op deze prachtige locatie.

Adres: Zijpendaalseweg 26-28, Arnhem.

Meer informatie?

Heeft u interesse in een van onze locaties? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bel mij terug

[contact-form-7 404 "Not Found"]