trouwen in arnhem

Villa Velperweg

Culinaire specialiteiten en heerlijke wijnen!

Villa Velperweg

Aan de drukke Velperweg kunt u in stijl uw gasten ontvangen bij Villa Velperweg. Villa Velperweg beschikt over diverse faciliteiten om uw gehele bijeenkomst te verzorgen. De ruimtes en het terrein zijn geschikt voor diverse bijeenkomsten zoals vergaderingen, barbecues, dinerspellen, workshops en presentaties. Met de capaciteit van Villa Velperweg is het mogelijk om bijeenkomsten tot wel 700 personen te organiseren. Uw bijeenkomst wordt tot in de puntjes verzorgd met onder andere onze culinaire specialiteiten en audiovisuele middelen. Zoals u leest is er van alles mogelijk.

Op de eerste verdieping van Villa Velperweg kunt u in rust uw vergadering, presentatie of workshop houden. De vergaderzalen zijn voorzien van een beamer en projectiescherm. De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 2 tot 24 personen. Grotere groepen ontvangen wij in Le Jardin, welke achter de villa is gelegen. Een ruimte waar presentaties voor grotere groepen kunnen plaatsvinden. Door de flexibiliteit van Le Jardin wordt de ruimte vaak gebruikt voor borrels en diners. Kleinere groepen ontvangen wij in de stijlvolle ambiance van het restaurant. Een groot voordeel van Villa Velperweg is dat de locatie beschikt over 120 parkeerplaatsen.

Onze medewerkers staan voor u klaar om samen het ideale evenement te organiseren, of dit nu een feestelijk of een iets formeler karakter heeft. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Adres: Velperweg 23, Arnhem

Meer informatie?

Heeft u interesse in een van onze locaties? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bel mij terug

Naam

Telefoon