Arnhem Evenementenlocaties

Bekijk hier de 3 unieke

evenementen locaties in Arnhem

Brasserie de Boerderij

Aan de rand van het Sonsbeek Park, vlak bij het centrum vindt u Brasserie de Boerderij. De keuken is Frans georiënteerd en beschikt over een hippe en elegante inrichting. Met de sfeervolle inrichting en prachtige omgeving is het een toplocatie voor feesten, recepties, borrel, diners en bruiloften. Door de natuurlijke omgeving is het ook een plek om in rust bij een te komen voor een vergadering, presentatie of brainstormsessie.

Café Bar La Cannette

Bij La Cannette wordt u ontvangen met ijskoud biertje of een heerlijke wijn in een gezellige en informele sfeer. Het is de plek voor al uw feestelijke gelegenheden zoals de viering van uw 30e verjaardagsfeest of 50e jarig huwelijksfeest. La Cannette is exclusief af te huren, zodat uw feest besloten gevierd kan worden met vrienden en familieleden. Wij maken er een top feest van met muziek en de gewenste hapjes en dranken. De invulling maken wij passend bij uw budget.

Grand Café Aan de Beek

Grand Café Aan de Beek is de nieuwe hotspot van Arnhem voor evenementen. De natuurlijk omgeving met uitzicht op de Sint-Jansbeek en Sonsbeekpark maakt de locatie speciaal. Met een hippe en eigentijdse inrichting is het grandcafé voor een ieder toegankelijk. Een locatie waar wij al onze creativiteit in kwijt kunnen in de organisatie van evenementen. Van een zomerse luxe barbecue met een DJ tot een huwelijksceremonie met aansluitend een uitgebreide high tea. Naast het grand café bieden wij ook voor zakelijke gelegenheden ruimte in het auditorium en de vergaderzalen.