feesten in arnhem

La Cannette

Een ongewoon gezellige locatie in Arnhem!

La Cannette

Het zeer bekende café La Cannette net buiten het centrum van Arnhem is al ruim vijftig jaar een vaste waarde in het Arnhemse uitgaanscircuit. In eerste instantie als knus buurtcafé, maar de laatste jaren vooral als een heus horeca-instituut dat bezoekers uit heel Arnhem en wijde omgeving aan zich weet te binden. Als u een locatie met een intiem karakter zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij de overname van het café liet de nieuwe eigenaar het ook in zakelijke kringen bijzonder populaire café grotendeels in oorspronkelijke staat, maar zorgde met enkele ingrepen in onder andere het interieur en assortiment wél voor een upgrade. Zo maakte het biljart plaats voor een hoge zit, wordt er dankzij de inkoop van louter topkwaliteit meer wijn dan ooit gedronken en worden er naast de gebruikelijke koude en warme bittergarnituren op verzoek vanuit Brasserie De Boerderij ook luxe hapjes als oesters geserveerd.

Zoals u kunt lezen is La Cannette voor evenementen met een feestelijk karakter dé plek als u op zoek bent naar een toplocatie in Arnhem. Onze medewerkers staan voor u klaar om samen een perfect georganiseerde invulling te geven aan uw evenement. Doordat de mogelijkheid bestaat om ook vanuit Brasserie de Boerderij overheerlijke hapjes gereserveerd te krijgen, zijn er legio mogelijkheden wat betreft de catering.

Adres: G.A. van Nispenstraat 2, Arnhem

Meer informatie?

Heeft u interesse in een van onze locaties? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bel mij terug

[contact-form-7 404 "Not Found"]