Arnhem Evenementenlocaties

Brasserie de Boerderij

Een verrassend restaurant op de mooiste plek in Arnhem

Brasserie de Boerderij

Net buiten het centrum in Sonsbeekpark vindt u Brasserie De Boerderij. Een plek waar u in alle rust een training, vergadering, workshop en diner kunt houden. De serre is een inspirerende ruimte, waar vergaderen bijzonder effectief is. De serre bevindt zich midden in de natuur en biedt uitzicht op de prachtige parkvijver in Sonsbeekpark. Brasserie De Boerderij beschikt over twee ruimtes waar u een besloten bijeenkomst kunt houden. Tevens is het mogelijk om de gehele locatie af te huren voor uw bijeenkomst. Zoals u leest is er van alles mogelijk. 

Brasserie De Boerderij is ook geschikt voor feestelijke gelegenheden met een diner of borrel. Wij maken er graag een onvergetelijk moment van en daarom is bij ons alles mogelijk! Chique dineren op het water, zomerse barbecue op het terras of live cooking diner in de serre. 

Bij Brasserie De Boerderij serveren wij heerlijke en eerlijke gerechten uit de Franse keuken, met een vleugje chic. Verrassende smaakcombinaties, door chef-kok en mede-eigenaar Tobias Haagsma bereid met dagverse producten. Samen met u maken we een keuze uit onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart.

Onze medewerkers staan voor u klaar om u en uw gezelschap een onvergetelijk (en overheerlijke) dag te bezorgen bij Brasserie de Boerderij.

Adres: Parkweg 2, Arnhem.

Meer informatie?

Heeft u interesse in een van onze locaties? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!