Bedrijfsuitjes in Arnhem

Een bedrijfsuitje organiseren?

Dit kan op een van onze unieke locaties!

Een bedrijfsuitje in Arnhem

Voor een complete dag met teambuilding games, diner en/of presentatie is uw organisatie van harte welkom bij onze locaties! Met onze ervaring en contacten op het gebied van teambuilding games kunnen wij voor uw personeel een onvergetelijk dag organiseren. Wij verzorgen teambuilding games zoals een kookworkshop, wijnproeverij, schilderworkshop, handboogschieten en het ‘Wie is de Mol?’ spel. Mocht u zelf nog suggesties hebben: deze zijn van harte welkom! Dan bedenken wij graag samen met u een dagindeling die aansluit bij uw organisatie. Wellicht is een luxe diner met live muziek beter geschikt voor uw bedrijfsuitje. Naast de teambuilding activiteiten is het met de aanwezigheid van audio visuele middelen bij onze locaties mogelijk om bijvoorbeeld te beginnen met een presentatie of introductievideo.


Onze locaties Brasserie De Boerderij
en Grand Café Aan de Beek in Arnhem zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Brasserie De Boerderij en Grand Café Aan de Beek zijn gelegen in Sonsbeekpark, midden in de natuur en beschikken over meerdere ruimtes. Het voordeel hiervan is dat een diner en/of spel besloten kan plaatsvinden. Bij alle twee locaties kunt u uiteraard gratis parkeren.

Met de aanwezigheid van onze restaurants kunnen wij het bedrijfsuitje compleet maken met een lunch, diner of borrel. Wilt u liever een minder formele setting, dan kunnen wij bijvoorbeeld ook een diner met live cooking, barbecue of walking dinner verzorgen.

Meer informatie?

Heeft u interesse in een van onze locaties? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bel mij terug

[contact-form-7 404 "Not Found"]