trouwen in arnhem

Een zakelijke bijeenkomst organiseren in Arnhem.

Dit kan op een van onze unieke locaties!

Locaties voor een zakelijke bijeenkomst

U organiseert een zakelijke bijeenkomst en u bent op zoek naar een locatie die perfect past bij uw bedrijf en de bijeenkomst? Een plek waar men zich goed kan concentreren, een ruimte om te brainstormen of een locatie om iets te vieren? Met de drie locaties van Arnhem Evenementenlocaties kunnen wij voor elke gelegenheid een bijpassende ruimte bieden. Het voordeel van de locaties is dat u en uw gasten gratis kunnen parkeren voor de deur!

Wij geven betekenis aan uw waarden

Wij geven betekenis aan de waarden van onze gasten. Bij het voorgesprek over de organisatie van het evenement proberen wij te achterhalen wat u belangrijk vindt. Klantenbinding, tevreden medewerkers, teamspirit en/of interactie?
Bij de organisatie van uw bijeenkomsten stellen wij uw waarden centraal.

Vindt u als organisatie een duurzame relatie met uw klanten van belang? Dan denken wij bijvoorbeeld mee met een passend relatie-event. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop met uw zakelijk relaties om elkaar beter te leren kennen.

Vergaderen midden in de natuur

De serre van Brasserie De Boerderij is zeer geschikt voor een brainstormsessie, vergadering of presentatie. De natuurlijk omgeving van Sonsbeekpark zorgt namelijk voor een ontspannen sfeer. Midden in de natuur vergaderen of brainstormen kan tevens effectiever zijn.  Men is minder snel afgeleid dan in een dynamische omgeving als uw kantoorpand.

Vergaderen net buiten het centrum

Rustig vergaderen net buiten het centrum van Arnhem. Aan de drukke Velperweg keert de rust terug in de vergaderruimtes bij Villa Velperweg. De stijlvolle ambiance van Villa Velperweg is zeer geschikt voor de ontvangst van zakelijke relaties. De ruimtes zijn voorzien van audiovisuele middelen als een projectiescherm en beamer. De ruimtes verschillen van inrichting en capaciteit.

zakelijke bijeenkomst organiseren arnhem
zakelijke bijeenkomst organiseren arnhem
zakelijke bijeenkomst organiseren arnhem

Private dining

Onze restaurants bieden een stijlvolle uitstraling voor het ontvangst van uw gasten. In onze restaurants kunt u rustig dineren met uw zakelijke relatie. Tijdens het diner zorgen wij ervoor dat u niet wordt gestoord en kunt u genieten van onze gerechten. Bij onze restaurant Brasserie De Boerderij bieden wij private dining aan. In een aparte ruimte dineren, zodat u het diner kan combineren met een vergadering.

Heeft u iets te vieren met collega’s? Dan zorgen de restaurants Grand Café Aan de Beek en Brasserie De Boerderij voor een sfeervolle en gezellig ambiance. Wij zorgen graag voor een feestelijk ontvangst met een glas champagne en een diner met live cooking.

Presentaties

Wanneer u presenteert voor uw afdeling, zakelijke relaties of het management, dan is de professionaliteit en service van de locatie van belang. Dit zorgt namelijk voor een betere beleving van de bezoekers van uw zakelijke bijeenkomst. Hierbij is een stijlvolle en professionele uitstraling niet alleen een belangrijk aspect, ook de aanwezigheid van audiovisuele middelen en catering is van belang.

Bij onze locaties wordt u als organisator als eerste ontvangen voor de voorbereidingen van het evenement. Bij de aansluiting van uw laptop op de beamer en projectiescherm wordt u ondersteunt door onze collega’s. Vervolgens verzorgen wij een stijlvolle ontvangst met koffie, thee en indien gewenst een zoetigheid. Wanneer het plenaire deel kan beginnen zullen wij uw gasten begeleiden naar de zaal.

Aansluitend kunnen wij indien gewenst een lunchbuffet, borrel of diner verzorgen in ons restaurant.

Onze locaties Grand Café Aan de Beek, Brasserie De Boerderij bieden geschikte ruimtes voor presentaties. Grand Café Aan de Beek beschikt over een modern auditorium voor 120 personen, waarbij een ieder goed zicht heeft op het scherm. Het auditorium is voorzien van zeer moderne presentatietechnieken. Tevens heeft Grand Café Aan de Beek een kleinere ruimte, de Rentemeesterzaal, voor 30 personen.

Meer informatie?

Heeft u interesse in een van onze locaties? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bel mij terug

[contact-form-7 404 "Not Found"]