feesten in arnhem

Een feest organiseren in Arnhem

Dit kan op een van onze unieke locaties!

Feestlocaties in Arnhem

Een feestje organiseren, dat doen wij met veel plezier en creativiteit! Samen met u organiseren wij bijvoorbeeld een onvergetelijke dag voor de viering van uw 25 jarig huwelijk, 50e verjaardag, jubileum of een ander bijzondere mijlpaal! De omgeving en uniekheid van onze locaties in Arnhem maken uw feest speciaal. Kiest u voor een rustige buitenlocatie in Park Sonsbeek met uitzicht over de parkvijver? Met onze culinaire specialisten maken wij uw feest compleet. Een high tea aan de parkvijver, barbecue in Sonsbeekpark, chique live cooking diner aan het water, feest met DJ en feestelijke hapjes in de Serre. Bij ons is alles mogelijk!

Arnhem Evenementenlocaties biedt dus verschillende feestlocaties in Arnhem en omgeving. Laat u inspireren door op onze website de verschillende locaties te bekijken en maak een keuze uit ons gevarieerde portfolio. Onze medewerkers willen u meer informatie geven over de locaties, prijzen en mogelijkheden die geboden worden. Wij geloven dat met elkaar mee denken het beste recept is van een onvergetelijke middag en/of avond.

Meer informatie?

Heeft u interesse in een van onze locaties? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!