Trouwen in Arnhem

Trouwen in Arnhem

Dit kan op een van onze unieke locaties!

Een bruiloft organiseren in Arnhem

Grand Café Aan de Beek en Brasserie De Boerderij zijn gelegen in het bekendste stadspark van Arnhem: Sonsbeek. Met de prachtige natuur, Sint Jans-beek en vijver is Park Sonsbeek een prachtig decor voor uw huwelijksceremonie en/of huwelijksfeest. De unieke en bijzondere ligging behoren tot de mooiste trouwlocaties van Arnhem. De officiële trouwlocaties zijn beide eigentijds en sfeervol, maar hebben ook een eigen identiteit en een ander uitzicht op het Sonsbeekpark. Er valt dus genoeg te kiezen.

Trouwen aan het water

Brasserie De Boerderij is dé buitentrouwlocatie van Arnhem. Met een ligging aan de parkvijver kunt u trouwen aan of op het water. Deze unieke setting zorgt voor een prachtig plaatje. Bij Brasserie De Boerderij kunnen u en uw gasten de hele dag volop genieten van de omgeving met een huwelijksceremonie op het water, barbecue op het terras en feest in de glazen serre. Een locatie om uw trouwjurk te laten schitteren in het zonlicht!

Trouwen midden in de natuur

Het bijzondere aan Grand Café Aan de Beek is net als Brasserie De Boerderij de natuurlijke omgeving van Sonsbeekpark. Het is een zeer unieke trouwlocatie met een aparte ambiance en uitzicht. De glazen ruimte bij Grand Café Aan de Beek maakt trouwen écht speciaal. Met de glazen ruimte bij Grand Café Aan de Beek kunt u midden in de natuur trouwen. Vanuit de glazen ruimte heeft u een prachtig uitzicht op het park. Ondanks dat u binnen zit, heeft u toch het gevoel dat u zich midden in de natuur bevindt.  Het zonlicht, de Sint-Jansbeek en Sonsbeek zijn de natuurlijke decoratie van uw huwelijksceremonie in de glazenruimte

Meer informatie?

Heeft u interesse in een van onze locaties? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bel mij terug

[contact-form-7 404 "Not Found"]