uitvaart arnhem

Uitvaartverzorging in Arnhem

Dit kan op een van onze unieke locaties!

Een uitvaart verzorgen in Arnhem

Afscheid nemen van uw dierbare kan bij ons in een rustige en natuurlijke omgeving. Midden in de natuur en buiten het centrum vindt u rust in Sonsbeekpark. Onze locatie Brasserie De Boerderij is gelegen in Sonsbeek. In onze service stellen wij uw wensen centraal. Zodat u op uw eigen manier afscheid kan nemen. Aan de hand van uw wensen zullen wij u en uw gasten ontzorgen. 

In de periode rondom de uitvaart komen afscheid en herinnering op de meest persoonlijke manier samen. Dit uit zich bijvoorbeeld door muziek, het eten, sprekers en natuurlijk de locatie. Een uitvaart verzorgen in Arnhem in een natuurlijke omgeving? Deze verzorgen wij graag voor u. Wij zorgen ervoor dat alles past bij de wensen van u en uw nabestaanden. Want herkenning geeft troost en een goed afscheid helpt u verder.

Onze medewerkers zullen u volledig ontzorgen zodat u zich met één ding kunt bezighouden: de uitvaart zelf. In samenspraak worden alle voorbereidingen getroffen zodat de dag zelf vlekkeloos verloopt.

Meer informatie?

Heeft u interesse in een van onze locaties? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bel mij terug

[contact-form-7 404 "Not Found"]