Steun het Toon Hermans Huis in de strijd tegen kanker!

Steun het Toon Herman Huis in de strijd tegen kanker!Steun Toon Hermans Huis Arnhem

In de komende maanden geeft Tobias Haagsma, o.a. bekend van Villa Velperweg en Brasserie de Boerderij, vier keer een kookworkshop in het THHA.

Doel van Tobias is “persoonlijk mijn steentje bijdragen aan het THHA. Iedereen heeft te maken met kanker en zo kan ik iets doen. Het zou mooi zijn als de mensen samen met mij het hebben over eten en drinken i.p.v. bezig te zijn met hun ziekte of die van hun partner/naaste. We zullen er elke keer een mooie avond van maken, die hopelijk een mooie herinnering wordt om naar terug te kijken of naar uit te kijken”.

Wilt u Tobias helpen bij het koken, waarbij u de fijne kneepjes van de kok kunt afkijken, of schuift u liever alleen aan om te genieten van een heerlijke maaltijd? Aan u de keuze! Ontspanning door lekker en gezellig met elkaar te eten is waar het Tobias om gaat, dus niets moet!

U bent van harte welkom! Er kunnen maximaal 10 gasten aan de workshop deelnemen.

Wanneer? Maandelijks op dinsdag of donderdag van 17.00 tot uiterlijk 20.00 uur. Zie voor data hieronder. Let op: in oktober kunnen alleen dames zich aanmelden in het kader van de borstkankermaand en in november alleen heren vanwege prostaatkankermaand!

Aanmelden is verplicht en kan via deze website of telefonisch via 026 – 21 33 196.

  • 27 september 2016 om 17:00
  • 27 oktober 2016 om 17:00
  • 22 november 2016 om 17:00
  • 15 december 2016 om 17:00